top of page

Over ons

Bianca voorstellen, over ons, Echobureau Olivijn.png
Bianca van der Laan

Wat leuk dat je dit leest! Ik ben Bianca van der Laan en samen met mijn lieve, voormalige collega Yvanka Bron-de Jong heb ik begin 2022 Echobureau Olivijn opgezet.

Ik ben zelf verloskundige en echoscopist bij Verloskundigenpraktijk de Parel in Assen. Bij Echobureau Olivijn werk ik voornamelijk achter de schermen. Dat stukje ondernemen vind ik ontzettend leuk en uitdagend en is mooi te combineren met mijn werk als verloskundige.

Wat ik het meest belangrijke vind binnen Echobureau Olivijn is dat iedereen met een fijn en vertrouwd gevoel onze praktijk weer verlaat en dat zij terug kijken op een mooie, positieve en unieke ervaring.

Ik wil mijn kennis als verloskundige en echoscopist ook graag toepassen binnen ons echobureau. Daarom vind je regelmatig leuke weetjes, feitjes en fabels op onze Instagram & Facebook account.

Marlies Lagendijk

Hoi! Ik ben Marlies. Sinds het begin van Olivijn in 2022 ben ik achter het echoapparaat te vinden. De meesten zullen mij dan ook al wel eens ontmoet hebben. 
Ik vind het super leuk dat ik mooie beelden van jullie kindje(s) mag maken of het geslacht samen met jullie mag ontdekken, speciaal momenten.
Naast het maken van de echo's beantwoord ik ook de mail en de plan ik de aanvragen in. Ik hoop jou ook snel te zien in de mail of in de praktijk.

Instagram posts (2) (2).png
Instagram posts (2).png
Lobke van Dijk

Hoi! Ik ben Lobke. Sinds begin dit jaar ben ik werkzaam als verloskundige bij verloskundigenpraktijk de Parel. Tijdens Marlies haar zwangerschapsverlof mag ik ook mijn collega Bianca ondersteunen bij het maken van de pretecho’s binnen Echobureau Olivijn.

 

Iets dat ik erg leuk en uitdagend vind om te doen naast mijn werk als verloskundige.
 

Ik hoop jullie gauw te zien in de praktijk om samen naar jullie kindje te kijken!

Heb je vragen of wil je contact met een van ons, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op deze website.

bottom of page